Pris efter överenskommelse.

En mångsidig städfirma i Vallentuna!

Hi Cleaners AB är en mycket erfaren och energisk städfirma i Vallentuna. Firman anlitas av alla i och omkring själva Vallentuna och om ett uppdrag innefattar en litet längre sträcka från Vallentuna, så kan man ringa till firman och komma överens om en eventuell lösning. Det går bra att anlita Hi Cleaners AB för det mesta som innefattar någon typ av städning med mera. Det går till exempel att få hjälp med städning av hus, kontor, skolor med mera. Utöver detta kan man även få hjälp med arbeten inom trädgårdsarbete, fönsterputsning, tvätthjälp och dylikt.

Nöjda kunder är viktigt för oss!

Här på Hi Cleaners AB är det viktigt att alla kunder verkligen blir helt nöjda med allt som de får hjälp med. Vår ambition är att göra alla kunder 100 procent nöjda och alla projekt utgår från kundens behov, förutsättningar och önskemål. Hi Cleaners AB hjälper alla kunder till dess att de är helt nöjda och så länge som de inte är detta, så är heller inte Hi Cleaners AB nöjt.

Försäkring och garanti

Hi Cleaners AB är ett företag som alltid ger full garanti på allt det arbete som vi gör för kunderna. Om det är något som kunden inte är nöjd med, så rättar vi till detta helt utan extra kostnad. Vidare så har alla som arbetar på vårt företag en försäkring via Trygg-Hansa. Skulle något inträffa hemma hos dig eller på ditt kontor, när någon från Hi Cleaners AB städar, så har du alltså en trygghet genom denna försäkring.

Hör av dig till oss, när du vill få hjälp av en duktig och prismedveten städfirma!